Társasházkezelés felsőfokon

Társasházkezelő cégként 2009 óta foglalkozunk ingatlanok kezelésével, üzemeltetésével Budapesten. Köszönhetően a dinamikus fejlődésnek és a töretlen bizalomnak, jelenleg több, mint 1.200 lakás ingatlankezelését látjuk el kisebb lakásszámú társasházakban és több száz lakásos lakásszövetkezetben is. Ezek a lakások a VI.-VII.-VIII.- IX.- XII.- és XIV. kerületben találhatóak
Minden törvényességi feltétellel rendelkezünk a társasház kezelési (közös képviseleti) tevékenység ellátásához.

Garitri kft

Szakképzett társasházkezelő (közös képviselő) munkatársunk mellett pénzügyi és műszaki szakemberek, valamint ügyvédi iroda is segíti a professzionális munka végzését. A mi előnyük a társasházkezelés terén, hogy az óriás cégekhez képest rugalmasan tudunk reagálni minden problémára, a kicsikhez képest viszont nagyobb a tapasztalatunk és a kapacitásunk.
Céljaink egyike, hogy az elhanyagolt, rosszul kezelt társasházak, lakásszövetkezetek sorsát megfordítsuk, és a tulajdonosok nagy megelégedésére jól gazdálkodó, műszakilag és pénzügyileg stabil, értéket megtartó „emelő” lakóközösségeket hozzon létre.

A legtöbb társasházkezelő kizárólag munkaidőben érhető el. Nálunk nem egy vezetékes telefonszámot kell hívnia, amit 16h után már senki nem vesz fel! Probléma esetére folyamatos elérhetőséget biztosítunk. Irodánk a VIII. kerületben található, de ha van rá igény, akkor helyszíni fogadóórát is szoktunk tartani.

Garitri Kft - Tarsashaz kozoskepviselet, Konyveles

Napjainkra sikerült egy jól működő rendszert felépíteni, mely nagy segítség a társasházak, lakószövetkezetek hatékony kezelésében. Kollégáink lelkiismeretes hozzáállása és képességeik szakszerű fejlesztése lehetővé teszi a mindennapi élet segítését a váratlan hibák gyors elhárítását és egy hosszú terv kidolgozását az ingatlanok műszaki állapotának javításában.
Célunk az, hogy mind a jelenlegi, mind a jövőbeli lakóink elégedettek legyenek, valamint a folyamatos együttműködés kialakítása a tulajdonostársakkal és a számvizsgáló bizottsággal. Megítélésünk szerint a problémák kezeléséhez ismernünk kell a társasházban kialakult álláspontokat, hiszen csak így lehet megfelelő és kompromisszum kész megoldásokat nyújtani.